Ofte stillede spørgsmål

 • Hvor mange hold må jeg tilmelde?

  For retfærdighedens skyld må man kun tilmelde et hold per person.

  Brug af forskellige email-adresser til at indtaste flere hold med enten opdigtede navne eller navne på venner / familiemedlemmer, og derefter styre holdet selv, er ikke fair play og vil resultere i at dine teams blive slettet.

 • Hvordan ændrer jeg min taktiske formation og foretager udskiftninger?

  Du udskifter en spiller på banen ved at klikke på pilen lige til højre for ham og i stedet vælge en anden spiller fra bænken. Hvis du vælger en indskifter, som spiller i en anden kæde end den udskiftede, vil din taktiske formation blive ændret. Dit holds taktiske formation ændres automatisk i forhold til, hvilke spillere du udvælger på siden Mit Hold.

  Du kan også ændre rækkefølgen af ​​dine udskiftninger nederst på siden for at kontrollere, hvem der kommer i først, hvis nogen i din startopstillingen ikke deltager i en runde.

 • Hvordan virker automatisk udskiftningsfunktionen?

  Hvis din målmand ikke spiller i en given runde, så træder din reservemålmand ind på holdet forudsat han spiller i den pågældende spillerunde. Hvis en markspiller ikke spiller i en given spillerunde erstattes han af en af dine reservespillere, der gjorde. Den indskiftede er din højest prioriterede reservespiller, der spillede i runden, hvis indskiftning ikke bryder formationsreglerne.

  Automatiske udskiftninger vil blive anvendt ved slutningen af ​​hver runde. Du kan ændre dine udskiftningsprioriteter via "mit hold".

  Ændringer i indskiftningsprioriteringer træder i kraft ved førstkommende deadline inden en spillerunde, dvs. 15 minutter før første kick-off i spillerunden.

 • Hvor mange transfer har jeg til rådighed?

  Man kan foretage et ubegrænset antal udskiftninger indtil den første pointgivende runde er startet. Herefter har man én gratis udskiftning per runde. Udskiftninger herudover koster 50 point som vil blive trukket fra brugerens samlede score.

  Bruger man ikke sin gratis udskiftning i en given runde overgår den til den næste spillerunde, således at man har to gratis udskiftninger. Der er en begrænsning på to gratis udskiftninger per runde, hvilket betyder at ubenyttede udskiftninger udover de to vil gå tabt.

  Har du valgt ikke at skifte ud i en given spillerunde, får du overført den gratis udskiftning til næste spillerunde. Vælger du i den efterfølgende runde kun at bruge den ene af de to tilgængelige gratis udskiftninger, vil den tilbageværende frie udskiftning ikke rulle videre til den efterfølgende spillerunde.

  Du må omrokere din startellever med spillere fra dit hold så ofte du har lyst.

 • Hvad er Alka Spillerforsikring?

  Alka Spillerforsikringen gør det muligt at foretage et ubegrænset antal udskiftninger i én valgfri runde i sæsonen.

  For mere information omkring Alka Spillerforsikring - klik her.

 • Hvornår kan jeg senest lave ændringer

  Udskiftninger og holdændringer skal være gennemført ved første kampstart i en spilleuge. Det er normalt - men ikke altid - fredag aften.

 • Hvad sker der hvis et hold spiller mere end en kamp i en runde?

  Spilles der en helt runde kampe (6 kampe) i midtugen tæller dette selvfølgelig for en pointgivende spillerunde. Er der kun enkelte kampe der spilles i hverdagene tælles pointene optjent i disse kampe sammen med pointene optjent i weekendens kampe i samme spillerunde.

  For at få mere information omkring spillerunderne - gå til siden 'Regler'.

 • Hvad sker der, når en kamp bliver udsat eller aflyst?

  Hver Superliga-klub spiller som udgangspunkt én kamp i hver spillerunde. Det kan dog forekomme, at kampe bliver flyttet, og i disse tilfælde vil den givne spillerunde først være afsluttet, når den udsatte kamp er blevet spillet. Udsatte kampe kan i værste fald udgå fra spillet.

 • Kan jeg lave holdændringer under en runde

  Ja, men ændringer (transfers, holdvalg, bonusspillere, udskiftningsstrategi) du laver under en runde vil ikke have effekt før næste runde.

 • Hvad sker der hvis en spiller skifter hold

  Hvis det går ud over det maks tilladte antal spillere fra en klub, skal du rette dette når du laver tranfers næste gang.

 • Hvornår bliver nye spillere tilføjet

  Nye spillere vil som regel blive tilføjet inden for 7 dage efter deres transfer.

 • En af mine spillere har forladt superligaen. Hvad gør jeg?

  Du kan beholde dem på holdet, og få 0 point for dem. For at ændre det skal du bruge en transfer. Du mister ikke de point spilleren allerede har tjent.

 • Hvordan opretter jeg en miniliga?

  Personen der opretter miniligaen er formand for ligaen. Som formand skal du første tilmelde dit eget hold, og så:

  1. tryk på "miniligaer" fra menuen. Vælg "Tilslut dig/opret miniliga"

  2. Giv din miniliga et navn. Hvis du ønsker en privat miniliga kan du også tilføje et kodeord

  3. Brug "inviter"-funktionen til at emaile dine venner og kolleger, og inviterer dem til at tilslutte sig ligaen.

 • Hvor mange miniligaer må jeg tilslutte mig?

  Der er ingen begrænsning for hvor man miniligaer du kan slutte dig til.

 • Det liganavn og adgangskode jeg har modtaget virker ikke

  Husk at sikre, at du har valgt den korrekte miniliga. Adgangskoder skal være helt nøjagtige, så husk at slå Caps Lock fra.

 • Hvorfor modtager mine venner ikke min miniliga-invitation

  Af og til sker det, at invitationen bliver fanget i spamfiltret hos visse email-udbydere. Hvis det sker, kan du selv videresende de nødvendige miniliga-informationer, som du har modtaget på email, til dine venner.

 • Hvordan sletter jeg min konto?

  Hvis du ønsker at slette din konto kan du kontakte os ved at klikke her

 • Hjemmesiden ser mærkelig ud på min skærm. Hvorfor det?

  Der findes forskellige browsere (Internet Explorer, Google Chrome, Opera, Firefox, Safari o.a.) og mange forskellige versioner af hver browser. Superliga Managerspillet bruger programmeringssproget JavaScript og din browser skal understøtte dette sprog ellers vises hjemmesiden ikke som den skal.

  For at denne hjemmeside virker helt korrekt, anbefaler vi, at du bruger Internet Explorer version 9.0 eller senere.

  For at se hvilken version af Internet Explorer du har, kan du vælge 'Hjælp' i browsermenuen og dernæst 'Om Internet Explorer'

  Hvis du ønsker at få en ny version som Internet Explorer, kan du downloade det gratis her: Hent IE

 • Mit spørgsmål er stadig ikke besvaret. Hvad skal jeg gøre?

  If you have any questions that are not addressed in the information above, feel free to get in touch by clicking here - or ask us on Facebook - and we will get back to you.

Log ind

Indtast dine login-oplysninger her

Facebook Login
Ny Bruger Sæt hold Registrer nu

Har du glemt dit kodeord?

×
Læser